Hoe winkelversiering op een bedrijfspagina te gebruiken

winkelversiering

Als u nieuw bent met Google Earth of op zoek bent naar een geweldige manier om uw etalage te versieren met afbeeldingen van uw favoriete fotosites op internet, kunt u gebruikmaken van winkelversiering. Om toegang te krijgen tot de Winkel Decoratie optie klikt u op het Verkoperscentrum icoon bovenaan de hoofdpagina. Selecteer het en u zult een pagina te zien krijgen waar u kunt kiezen uit vele verschillende themas. Kies Shopdecoratie uit de beschikbare selectie.

Op de startpagina van Shopdecoratie klikt u op Aanpassen en vervolgens op Shopdisplay om de editor voor de winkeldisplay te openen. Bekijk de lijst met beschikbare themas voor winkeletalages totdat u er een vindt die u bevalt. Zodra u een geschikt thema hebt gevonden, gebruikt u de selectievakjes ernaast om de grootte, stijl en kleur van de displayafbeelding te selecteren. U kunt deze afbeelding dan op een van de volgende drie manieren op uw bedrijfspagina plaatsen: ofwel door het gebruik van een kleine legpuzzel die alle stukjes van de winkel met elkaar verbindt, ofwel door het gebruik van een kleine carrousel (wat waarschijnlijk de makkelijkste manier is om de meeste afbeeldingen weer te geven), ofwel door het gebruik van een klein componentpaneel.

De drie hierboven beschreven weergavemethoden maken gebruik van een speciaal type afbeelding, een componentpaneel genaamd, dat de afbeelding weergeeft als een afbeelding met meerdere panelen. Een van de voordelen van het gebruik van een component panel is dat de afbeelding zeer gemakkelijk van positie en oriëntatie kan veranderen, waardoor het veel gemakkelijker wordt om in de toekomst wijzigingen aan te brengen in de lay-out van de winkel. Er zijn andere methoden beschikbaar, waaronder de mogelijkheid om een afbeelding over een andere afbeelding te leggen, maar als je nieuw bent met Google Earth of winkelinrichting en wat hulp nodig hebt bij het kiezen van afbeeldingen of het rangschikken ervan op je winkel basiselement paneel, is de beste manier om het te leren gewoon wat te spelen op het winkel basiselement paneel totdat je er zeker van bent dat je alle afbeeldingen hebt gebruikt die je nodig hebt en tevreden bent met de rangschikking van je afbeeldingen op je nieuwe winkelpagina.