Hoe gebruik je winkeldecoratiesoftware voor het bouwen van winkelvoorpaginas

De online winkeldecoratie is een interactief webgebaseerd programma dat je helpt bij het ontwerpen, maken, opslaan en beheren van alle soorten online winkeldisplays om je bedrijf, producten of diensten wereldwijd te promoten. U kunt er uw huis, winkel, resorts, restaurants, winkelcentra of waar u maar wilt mee versieren. Online winkel decoraties geeft u de controle over honderden themas en maakt gebruik van verschillende soorten banners en aangepaste achtergronden met grote interactiviteit en eenvoudige navigatie. U kunt zelfs een voorbeeld van de winkel bekijken voordat u aan de slag gaat en indien nodig wijzigingen aanbrengen.

shop decoratie

Toegang tot de Shop Decoratie via het Verkoperscentrum. Selecteer Shop bewerken om de homepage van de shop te openen. Typ een winkelnaam, kies duidelijk producten uit de categorieën, selecteer de themakleur die u wilt toepassen en selecteer diverse andere decoratieve onderdelen die op uw winkel homepage zullen worden weergegeven. Verhoog de conversie en verkrijg meer hits per gebruiker met een aantrekkelijke winkelfront.

Gebruik Online Shop Annulering om klanten te annuleren die geen producten kopen die in de geselecteerde categorie worden aangeboden. Gebruik Online Shop Deposits om betalingen te innen van klanten die de door hen geselecteerde producten niet kopen. Gebruik Online Shop Suggesties om de meest populaire items weer te geven en maak een nieuwe categorie om populaire items met vergelijkbare prijzen weer te geven. Gebruik Online Shop Helpt om alle details over een product weer te geven, zoals de specificaties, functies, prijsklasse, afbeelding en andere gerelateerde informatie. Tenslotte, als je geen ideeën meer hebt voor een Online winkel, gebruik dan Shop System Component voor het bouwen van een aangepaste winkel homepage.